mandag 30. mars 2009

Ting 27 Lister How it all began

43things
Det var her det hele begynte! En artikkel skrevet av Stephen Abram (ref. BNET Business Network: http://findarticles.com/p/articles/mi_m0FWE/is_2_10/ai_n16133338 )hvor han skriver om nettstedet 43tings.com og legger ut en liste på 38 ting, er bakgrunnen for Helen Blowers egen liste over 23 ting og kurset hun har laget.Lister er fortsatt like aktuell trend i web2.0-teknologiene. Lister over hva du vil gjøre, lister over steder du har vært og steder du ønsker å dra, lister over bøker du har lest, bøker du leser og bøker du ønsker å lese, lister over mat jeg har smakt og mat jeg ønsker å smake på….

Learning 2.0: http://plcmcl2-things.blogspot.com/
Hblowers life list: http://www.43things.com/person/hblowers

43ting er et morsomt nettsted når man er i det kreative hjørnet. Tingene du sier du skal gjøre, kan du krysse av for når du har gjort det. Når du krysser av for at du har gjort det, får du spørsmål om det var verdt det, om du er villig til å hjelpe andre og hvor land tid det tok. Og du kan blogge om opplevelsen så andre kan få del i din erfaring. I tillegg du treffer andre som har samme mål i livet som deg selv!


43places
Dette nettstedet henger sammen med 43things, men handler om geografi og reiser og opplevelser i forbindelse med reiser. Her søker du opp steder du har vært, klikker I’ve been here, om det var verdt det og om du vil hjelpe andre som ønsker å dra hit. Og du søker opp steder du ønsker å dra, klikker I want to go here. Eller du kan gå inn på Explore og 43places foreslår steder i nærheten av søket ditt. Også her kan du finne andre som ønsker det samme som deg. Det ligge mange kommentarer om hva folk synes om reisemålet eller andre inntrykk de har fått av stedet eller attraksjonen. På denne måten får du også tips fra veldig mange om steder og attraksjoner som er verdt et besøk!


diddit
Her er listene er ferdig laget. Du kan bare browse deg gjennom kategorier og tagger og legge til lister over hva du har gjort og hva du kunne tenke deg å gjøre. Her kan du også legge til venner og kommentere på andres lister. Sjekk ut lister over matretter du kan tenke deg å teste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar